Equip Docent

Carme Albors

Directora de l'Escola. Professora de piano.

 

 

 

 

 

Titulada superior de piano amb el professor Cecilio Tieles i música de cambra amb el professor Guerassim Voronkov al Conservatori Superior de Música del Liceu, ampliant la seva formació al Conservatori de Música de Ginebra (Suïssa) amb obtenció del diploma de “Capacité Professionelle d´Acompagnemet au piano” en l'especialitat vocal i instrumental. Amplia estudis de perfeccionament de piano amb Edith Fischer, Angel Soler, Salomon Mikosky, entre d’altres, i lied amb Paul Shilhanosky i Dalton Balwin. Becada en classe de piano pel Curs Internacional Música en Compostela (Galícia).

Assisteix a cursos de pedagogia instrumental amb els professors Uli Molsen, Violeta Hemsy Gainza, entre

d´altres i improvització amb Emilio Molina.

Ha actuat com a solista, com a pianista acompanyant, formacions de cambra a diferents poblacions de Catalunya i a la resta de l’estat, França i Suïssa i des de l’any 2008 ofereix recitals de piano a quatre mans.

 Ha estat pianista repertorista al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears. Actualment és professora de piano i repertorista del Conservatori de Música de Terrassa i professora de piano a l´Escola municipal de música de Cabrera de Mar.

Carme Godall

Coordinadora económica.

Professora d'Orgue, Piano, Llenguatge musical adults i Combo adults.

 

Va estudiar piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb M. Drets, P. Torróntegui i A. Besses. Sota la direcció de Montserrat Torrent, obtingué el Títol Superior d’Orgue pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (2000).

Ha realitzat cursos de perfeccionament a Espanya, Suïssa i Itàlia a càrrec dels professors: Montserrat Torrent (Música Ibèrica), Michael Radulescu (l’obra de J. S. Bach), Andreas Arand (Música Romàntica), Jan Willem Jansen (Música Antiga), i Guido Iotti (Música Italiana).

Té les titulacions de Postgrau pel Departament de Musicologia del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques” i el Postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha actuat com a organista solista, també formant duet em la modalitat d’orgue a quatre mans, a dos orgues o bé, acompanyant conjunts instrumentals i corals a diversos Cicles d’orgue dins i fora de Catalunya, França i Itàlia, inclosos els concerts a favor de la restauració d’orgues i en la promoció de projectes per al Tercer Món.

Llicenciada en Ciències Econòmiques (Universitat de Barcelona), exerceix càrrecs directius en associacions d’orgue catalanes i entitats d’ensenyament musical. És professora d’orgue i llenguatge musical d’adults a l’Escola de Música de Cabrera de Mar.

Ha enregistrat per a diverses emissores de ràdio i televisió, dins i fora de Catalunya, i és organista de l'església parroquial Sant Feliu de Cabrera de Mar des d’on coordina les més de 17 edicions del Curs d’Orgue del Maresme i durant més de 25 anys, el Cicle de Concerts d’Orgue.

 


José Antonio Cabo

Cap d'estudis.

Professor de violoncel, llenguatge musical, piano i producció musical.  

 

 

 

 

Va estudiar violoncel, piano i percussió al Conservatori Superior de Música Julián Orbón d'Avilés, Astúries. Va finalitzar la carrera al Conservatori Superior de Música de Badalona i al Liceu de Barcelona, especialitat violoncel. Té dos llibres d'iniciació al violoncel editats per l'editorial DINSINC de Barcelona.

Ha participat com a compositor en diferents edicions de la Fira de Tàrrega i el Mercat de les Flors. Ha obtingut el diploma d'especialització en música avançada i so, expedit per l'Universitat de Girona. 

Imparteix classes a diferents escoles de la comarca com a professor de piano, conjunts musicals, llenguatge musical i violoncel.

És professor de Llenguatge musical del primer i segon any de diplomatura a l'escola EUMES de Girona. Realitza concerts amb diferents agrupacions col·laborant amb la mezzosoprà Magdalena Campasol en concerts per tot el territori. Es dedica també a la realització de músiques per a bandes sonores.

Teresa de la Torre

Professora de cant.

Directora de la coral MusicsCor.

 

 

 

 

 

Cantant de formació clàssica ( títol superior de cant al CSMM de Barcelona) però d'activitat professional diversa. Ha fet recitals de Lied com a solista amb diferents formacions, a l’estat i a l'estranger. Ha treballat al teatre amb Dagoll Dagom, el Tricicle, Carlos Santos i Mario Gas, entre d'altres. Ha enregistrat tres CD: Kamaleònic Weill, Ninghe-Ninghe i Cançoner de Mar i Ultramar. És professora de cant a Coco-Comín de Barcelona, Aula de Música de   Sant Feliu de Llobregat i a l'Escola de Música de Cabrera de Mar. Màster en rehabilitació  de veu per la Universitat Autònoma de Barcelona a la EPL (Escola de Patologia del Llenguatge).

 

 

Marcel Dalmau

Professor de bateria, percussió i conjunt instrumental. 

 

 

 

 

 

 

Nascut a Cabrera. És professor de l'EM.CAB des dels seus inicis en les àrees de Bateria, Cant, conjunt instrumental i llenguatge. Formació musical al taller de músics de Barcelona. Imparteix classes a les escoles de música, les Escolàpies de Llúria i Big Band. Paral·lelament participa com a membre i solista en diversos projectes.

Mario Squarzanti 

Professor de violí, viola, llenguatge musical ABSRM i conjunt instrumental corda.

 

 

 

 

Va cursar el grau superior en interpretació de viola al Conservatori del Liceu amb Ashan Pillai, així com el Màster en interpretació amb Anna Puig. A més, enriquirà la seva titulació realitzant el màster en formació del professorat a la Universitat de Barcelona. Ha participat a l'estrena de diverses obres de compositors de renom com Flores Chaviano, Javier Jacinto, Beatriz Arzamendi o Richard Vaughan. D'altra banda, ha participat en diversos projectes amb el cor de la basílica de la Sagrada Família i el cor de la Universitat Pontífica de Comillas. Ha rebut nombroses classes tant d´interpretació individual com de conjunt instrumental de la mà de prestigiosos professors com Catherine Manson, Gustav Rivinius o Veronika Hagen. És ressenyable el seu treball de viola solista a l'orquestra Matritum Cantat, així com el seu treball com a professor a diverses escoles de música i instituts de Barcelona.

 

 

 

 

Alex González

Professor de guitarra, baix elèctric i agrupacions musicals. 

 

 

Titulat en grau superior al ESEM- Taller de Músics en l'especialitat de guitarra elèctrica on estudia amb Jordi Matas i David Soler. Amb el seu projecte final de carrera, on adapta obres d'autors impressionistes com Debussy o Ravel, realitza concerts a festivals i sales de tot el territori. Posteriorment, estudia el màster en Professorat de secundària a la Universitat de Vic. En la seva dilata a trajectòria com a instrumentista ha format part d'agrupacions d'estils diversos com jazz, funk, o música d'autor i amb qui ha actuat en els festivals BAM-Barcelona Acció Musical, Cruïlla de Cultures i la Telecogresca. Ha gravat també diversos discs i realitzat música per a curtmetratges i per a teatre.

 

En l'àmbit docent treballa des de fa gairebé dues dècades en escoles del Barcelonès, on exerceix com a professor de guitarra clàssica, elèctrica així com de baix, ukulele, conjunt de guitarres, combos i coordinador d'audicions. 

 

 

Eva Carrau

Professora de Música en Familia i sensibilitzacions  de llenguatge musical.