Equip Docent

 

Alberto Vázquez

Piano, Sensibilització Musical, Iniciació Llenguatge Musical

 

És professor de l´EM.CAB en les àrees de Piano, Sensibilització Musical i Llenguatge Musical. Formació al Conservatori de Música de Granada i posterior formació Títol Trinity College London, amb l'especialització de música jazz, latin jazz en piano i Piano Flamenc. Formació en cursos de metodologia Dalcroze per a música i moviment. Diplomat en Magisteri Musical per la Universitat.

 

Carme Albors

Piano

 

Titulada superior de piano amb el professor Cecilio Tieles i música de cambra amb el professor Guerassim Voronkov al Conservatori Superior de Música del Liceu, ampliant la seva formació al Conservatori de Música de Ginebra (Suïssa) amb obtenció del diploma de “Capacité Professionelle d´Acompagnemet au piano” en l'especialitat vocal i instrumental. Amplia estudis de perfeccionament de piano amb Edith Fischer, Angel Soler, Salomon Mikosky, entre d’altres, i lied amb Paul Shilhanosky i Dalton Balwin. Becada en classe de piano pel Curs Internacional Música en Compostela (Galícia).

 

Assisteix a cursos de pedagogia instrumental amb els professors Uli Molsen, Violeta Hemsy Gainza,entre d´altres i improvització amb Emilio Molina.

 

Ha actuat com a solista, com a pianista acompanyant, formacions de cambra a diferents poblacions de Catalunya i a la resta de l’estat, França i Suïssa i des de l’any 2008 ofereix recitals de piano a quatre mans.

 

Ha estat pianista repertorista al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears. Actualment és professora de piano i repertorista del Conservatori de Música de Terrassa i professora de piano a l´Escola municipal de música de Cabrera de Mar.

 

Carme Godall

Orgue , Piano, Llenguatge musical d'adults, Combo adults

 

Va estudiar piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb M. Drets, P. Torróntegui i A. Besses. Sota la direcció de Montserrat Torrent, obtingué el Títol Superior d’Orgue pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (2000).

Ha realitzat cursos de perfeccionament a Espanya, Suïssa i Itàlia a càrrec dels professors: Montserrat Torrent (Música Ibèrica), Michael Radulescu (l’obra de J. S. Bach), Andreas Arand (Música Romàntica), Jan Willem Jansen (Música Antiga), i Guido Iotti (Música Italiana).

Té les titulacions de Postgrau pel Departament de Musicologia del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques” i el Postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha actuat com a organista solista, també formant duet em la modalitat d’orgue a quatre mans, a dos orgues o bé, acompanyant conjunts instrumentals i corals a diversos Cicles d’orgue dins i fora de Catalunya, França i Itàlia, inclosos els concerts a favor de la restauració d’orgues i en la promoció de projectes per al Tercer Món.

Llicenciada en Ciències Econòmiques (Universitat de Barcelona), exerceix càrrecs directius en associacions d’orgue catalanes i entitats d’ensenyament musical. És professora d’orgue i llenguatge musical d’adults a l’Escola de Música de Cabrera de Mar.

Ha enregistrat per a diverses emissores de ràdio i televisió, dins i fora de Catalunya, i és organista de l'església parroquial Sant Feliu de Cabrera de Mar des d’on coordina les més de 17 edicions del Curs d’Orgue del Maresme i durant més de 25 anys, el Cicle de Concerts d’Orgue.

 

Jose A. Cabo

Violoncel, Llenguatge musical, Combo

 

Va estudiar violoncel, piano i percussió al Conservatori Superior de Música Julián Orbón d'Avilés, Astúries. Va finalitzar la carrera al Conservatori Superior de Música de Badalona i al Liceu de Barcelona, especialitat violoncel. Té dos llibres d'iniciació al cello editats per l'editorial DINSINC de Barcelona. Ha participat com a compositor en diferents edicions de la Fira de Tàrrega i el Mercat de les Flors. Ha obtingut el diploma d'especialització en música avançada i so, expedit per EUMES. Imparteix classes a diferents escoles de la comarca com a professor de piano, conjunts musicals, llenguatge musical i violoncel. És professor d'Anàlisi i Composició del tercer any de diplomatura a l'escola EUMES de Girona. Realitza concerts amb diferents agrupacions col·laborant amb la mezzosoprà Magdalena Campasol en concerts per tot el territori. Es dedica també a la realització de músiques per a bandes sonores. 

 

Marcel Dalmau

Bateria, Combo

 

Nascut a Cabrera. És professor de l'EM.CAB des dels seus inicis en les àrees de Bateria, Cant, conjunt instrumental i llenguatge. Formació musical al taller de músics de Barcelona. Imparteix classes a les escoles de música, les Escolàpies de Llúria i Big Band. Paral·lelament participa com a membre i solista en diversos projectes.

 

 

Teresa de la Torre

Cant, Cor Can Sons (infantil), Cor Voxpel (adults)

 

Cantant de formació clàssica ( títol superior de cant al CSMM de Barcelona) però d'activitat professional diversa. Ha fet 

recitals de Lied com a solista amb diferents formacions, a l’estat i a l'estranger. Ha treballat al teatre amb Dagoll

Dagom, el Tricicle, Carlos Santos i Mario Gas, entre d'altres. Ha enregistrat tres CD: Kamaleònic Weill,

Ninghe-Ninghe i Cançoner de Mar i Ultramar. És professora de cant a Coco-Comín de Barcelona,

Aula de Música de Sant Feliu de Llobregat i a l'Escola de Música de Cabrera de Mar.

Màster en rehabilitació de veu per la Universitat Autònoma de Barcelona a la EPL ( Escola de Patologia del Llenguatge).

Sara Balasch

Violí, Viola, Llenguatge musical ABSRM, Conjunt instrumental

 

Sergi Viada

Guitarra, baix elèctric, combo

 

Adrià Cánovas

 

Saxofon i clarinet

 

Nascut a Argentona ës professor de clarinet i saxofon a l'Associació Musicargentona des de el 2016. Té el Grau Professional de Música expedit al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers al 2013 amb l'especialitat de clarinet clàssic.