Equip Docent

Carme Albors

Directora de l'Escola. Piano.

Titulada superior de piano amb el professor Cecilio Tieles i música de cambra amb el professor Guerassim Voronkov al Conservatori Superior de Música del Liceu, ampliant la seva formació al Conservatori de Música de Ginebra (Suïssa) amb obtenció del diploma de “Capacité Professionelle d´Acompagnemet au piano” en l'especialitat vocal i instrumental. Amplia estudis de perfeccionament de piano amb Edith Fischer, Angel Soler, Salomon Mikosky, entre d’altres, i lied amb Paul Shilhanosky i Dalton Balwin. Becada en classe de piano pel Curs Internacional Música en Compostela (Galícia).

Assisteix a cursos de pedagogia instrumental amb els professors Uli Molsen, Violeta Hemsy Gainza, entre d´altres i improvització amb Emilio Molina.

 Ha actuat com a solista, com a pianista acompanyant, formacions de cambra a diferents poblacions de Catalunya i a la resta de l’estat, França i Suïssa i des de l’any 2008 ofereix recitals de piano a quatre mans.

 Ha estat pianista repertorista al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears. Actualment és professora de piano i repertorista del Conservatori de Música de Terrassa i professora de piano a l´Escola municipal de música de Cabrera de Mar.

Carme Godall

Coordinadora económica, Orgue, Piano, Llenguatge musical d'adults, Combo adults

Va estudiar piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb M. Drets, P. Torróntegui i A. Besses. Sota la direcció de Montserrat Torrent, obtingué el Títol Superior d’Orgue pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (2000).

Ha realitzat cursos de perfeccionament a Espanya, Suïssa i Itàlia a càrrec dels professors: Montserrat Torrent (Música Ibèrica), Michael Radulescu (l’obra de J. S. Bach), Andreas Arand (Música Romàntica), Jan Willem Jansen (Música Antiga), i Guido Iotti (Música Italiana).

Té les titulacions de Postgrau pel Departament de Musicologia del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques” i el Postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha actuat com a organista solista, també formant duet em la modalitat d’orgue a quatre mans, a dos orgues o bé, acompanyant conjunts instrumentals i corals a diversos Cicles d’orgue dins i fora de Catalunya, França i Itàlia, inclosos els concerts a favor de la restauració d’orgues i en la promoció de projectes per al Tercer Món.

Llicenciada en Ciències Econòmiques (Universitat de Barcelona), exerceix càrrecs directius en associacions d’orgue catalanes i entitats d’ensenyament musical. És professora d’orgue i llenguatge musical d’adults a l’Escola de Música de Cabrera de Mar.

Ha enregistrat per a diverses emissores de ràdio i televisió, dins i fora de Catalunya, i és organista de l'església parroquial Sant Feliu de Cabrera de Mar des d’on coordina les més de 17 edicions del Curs d’Orgue del Maresme i durant més de 25 anys, el Cicle de Concerts d’Orgue.

 


José Antonio Cabo

Secretari acadèmic. Violoncel, Llenguatge musical, Combos. 

Va estudiar violoncel, piano i percussió al Conservatori Superior de Música Julián Orbón d'Avilés, Astúries. Va finalitzar la carrera al Conservatori Superior de Música de Badalona i al Liceu de Barcelona, especialitat violoncel. Té dos llibres d'iniciació al violoncel editats per l'editorial DINSINC de Barcelona. Ha participat com a compositor en diferents edicions de la Fira de Tàrrega i el Mercat de les Flors. Ha obtingut el diploma d'especialització en música avançada i so, expedit per EUMES. Imparteix classes a diferents escoles de la comarca com a professor de piano, conjunts musicals, llenguatge musical i violoncel. És professor de Llenguatge musical del primer i segon any de diplomatura a l'escola EUMES de Girona. Realitza concerts amb diferents agrupacions col·laborant amb la mezzosoprà Magdalena Campasol en concerts per tot el territori. Es dedica també a la realització de músiques per a bandes sonores.

Adrià Cánovas

 Saxofon i clarinet

Nascut a Argentona ës professor de clarinet i saxofon a l'Associació Musicargentona des de el 2016. Té el Grau Professional de Música expedit al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers al 2013 amb l'especialitat de clarinet clàssic. 

Teresa de la Torre

Cant, Cor Can Sons (infantil), Cor Voxpel (adults)

Cantant de formació clàssica ( títol superior de cant al CSMM de Barcelona) però d'activitat professional diversa. Ha fet recitals de Lied com a solista amb diferents formacions, a l’estat i a l'estranger. Ha treballat al teatre amb Dagoll Dagom, el Tricicle, Carlos Santos i Mario Gas, entre d'altres. Ha enregistrat tres CD: Kamaleònic Weill, Ninghe-Ninghe i Cançoner de Mar i Ultramar. És professora de cant a Coco-Comín de Barcelona, Aula de Música de   Sant Feliu de Llobregat i a l'Escola de Música de Cabrera de Mar. Màster en rehabilitació  de veu per la Universitat Autònoma de Barcelona a la EPL (Escola de Patologia del Llenguatge).

 

 

Marcel Dalmau

Bateria, Percussió, Combo

 Nascut a Cabrera. És professor de l'EM.CAB des dels seus inicis en les àrees de Bateria, Cant, conjunt instrumental i llenguatge. Formació musical al taller de músics de Barcelona. Imparteix classes a les escoles de música, les Escolàpies de Llúria i Big Band. Paral·lelament participa com a membre i solista en diversos projectes.

Blanca Squarzanti 

Violí, Viola, Llenguatge musical ABSRM, Conjunt instrumental.

 

Neix a Madrid a l’any 1994. Comença els estudis de viola a l'edat de 9 anys a la ciutat natal, finalitzant els ensenyaments professionals amb les més altes qualificacions. A l'edat de 19 anys, es trasllada a Barcelona per cursar el grau superior en interpretació amb Ashan Pillai al Conservatori del Liceu, on també va completar els estudis de Màster en la mateixa especialitat. 

Va enriquir la seva formació fent el màster en formació del professorat a la Universitat de Barcelona, i actualment es troba escrivint la seva tesi doctoral, en el marc de la recerca en matèria educativa. 
Com a intèrpret, ha col·laborat amb diverses orquestres del territori català (Simfonova, orquestra Baetulo, orquestra Vivace Assai, orquestra del Reial Cercle Artístic, Camerata Eduard Toldrá) i forma part del quartet de corda Attenya, oferint concerts i recitals de manera regular, i col·labora amb entitats com la SGAE per estrenar obres de nova composició. 
A nivell pedagògic, destaca el seu paper com a mestra de violí, viola i orquestra a l'Associació Riborquestra, un projecte social comunitari i intergeneracional que apropa la música als veïns i veïnes de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, independentment de la seva condició social o econòmica. 
Actualment, treballa com a professora i intèrpret, continua els estudis en matèria d'educació i rep classes de viola de la mà d'Anna Puig.

Sergi Viada

Guitarra, baix elèctric, combo.

Sergi Viada entra en contacte amb la música de ben petit.La seva familia ha portat un negoci de discos i video-club durant 35 anys "Foto-Cine-Discos Viada. Cursa estudis de música i guitarra a l'aula de música moderna del Liceu i al taller de músics de Barcelona. Seguidament cursa seminaris d'armonia i musiques improvitzades amb Jordi Bonell, Chano Dominguez, Carles Benavent i Chimo Tebar a Barcelona i a Valencia. Als 25 anys comença a treballar en docencia a l'escola "Coral de veus" a Albal a Valencia. Seguidament treballa a Jordi Cabezudo durant 6 anys on és forma amb la metodologia moderna de "Lluis Murillas" amb el material del propi autor avans de que és publiqués i fos un exit dins la bilbliografia formativa per guitarra.Dinamitza grups d'iniciació amb filosofia i métode"Jaques Dalcroze i Edgar Whillems" . Ensenya guitarra Clàssica,Acustica,Electrica i baix elèctric a l'escola de Cabrera practicament desde que va obrir ara fa prop de 10 anys. Recentment porta combos de varies edats i instruments. La varietat estilistica va desde Classic fins modern i tradicional i músiques del món. ( Rock, Pop, Blues, Jazz, Latin, Bossa, Funk,Tradicional i finguer picking arrel americà). Fora de la docencia, graba amb regularitat a estudis com CadenzzA Records, Oh Yeah Produccions entre altres. Ha grabat en mes de 6 discos al mercat. Organitza i participa en jams sessions a Barcelona amb el col'lectiu "Warriors of the Soul" asiduamnet a locals com "Falstaff, Big Bang, Generator o Craft". Toca en bandes com Steve and the Disappointments "Youtube" Rebird "Youtube" Marc Daniels "Youtube"BlueZebra "Youtube" i Loca Tangata a Paris "Youtube" Amb la banda Fugaroles del Col'lectiu Croonopis i Fugaroles de Mataró arranga i musica escpectacles de circ com el recent " Curt Circ" a Mongat per on pasen artistes escènics Internacionals. El podeu seguir en varies facetas en el seu canal de Youtube Sergi Viada Garcia.

Eva Carrau

Música en Familia, Sensibilitzacions e Iniciacions llenguatge musical