Cristina Serra

Professora de Violí, Viola, llenguatge musical i conjunts instrumentals

Currículum:


Titulada superior en violí per la ESMUC l’any 2007, va estudiar violí al C.S.M.M.B de Barcelona, obtenint 3 premis d’Honor de violí al Grau Elemental, i Menció d' Honor de violí i Música de Cambra en finalitzar el Grau Mig.

 

A l’E.S.MU.C va estudiar interpretació i tècnica instrumental amb el professor Agustín León Ara i Música de Cambra amb el prestigios Quartet Casals.

 

Ha tocat amb nombroses orquestres, entre elles la JONC (Joven Orquesta Nacional de Catalunya), la IRO (orquestra de la regions d’Europa), Orquesta del s. XXI dirigida per Jordi Mora, Jove Orquestra Athenea, Orquestra de l’ESMUC i com a concertino i solista amb la VaCO Orquestes a Anglaterra, entre d’altres.

 

Ha impartit classes de violí a les Escoles Municipals de Santa Coloma de Gramenet, Parets del Vallés, Sant Boi, Montmeló, Calella de Mar, Esparreguera, Santa Cristina d'Aro, Conservatori d'Igualada, al Orfeó Martinenc de Barcelona i a l'Escola Municipal de Musica de Barcelona de Nou Barris.

Ha estat membre de la Orquestra de la Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona la temporada 2007-08.

Actualment imparteix classes d’instrument a les Escoles Municipals de Cabrera de Mar i l'Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà i Conservatori dels Pirineus.

 

Es membre de l'Orquestra Barcelona Filharmonia i completa el seu perfeccionament instrumental i pedagògic amb Sergey Fatkulin a la Fatkulin Academy de Madrid.

contador de visitas

Amb el suport de:


Amb el patrocini de:

 

Segueix-nos a facebook