Carme Godall Castell

Professora d’orgue i llenguatge musical d’adults

Currículum:

 

Va estudiar piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb M. Drets, P. Torróntegui i A. Besses. Sota la direcció de Montserrat Torrent, obtingué el Títol Superior d’Orgue pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona (2000).

Ha realitzat cursos de perfeccionament a Espanya, Suïssa i Itàlia a càrrec dels professors: Montserrat Torrent (Música Ibèrica), Michael Radulescu (l’obra de J. S. Bach), Andreas Arand (Música Romàntica), Jan Willem Jansen (Música Antiga), i Guido Iotti (Música Italiana).

Té les titulacions de Postgrau pel Departament de Musicologia del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques” i el Postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha actuat com a organista solista, també formant duet em la modalitat d’orgue a quatre mans, a dos orgues o bé, acompanyant conjunts instrumentals i corals a diversos Cicles d’orgue dins i fora de Catalunya, França i Itàlia, inclosos els concerts a favor de la restauració d’orgues i en la promoció de projectes per al Tercer Món.

Llicenciada en Ciències Econòmiques (Universitat de Barcelona), exerceix càrrecs directius en associacions d’orgue catalanes i entitats d’ensenyament musical. És professora d’orgue i llenguatge musical d’adults a l’Escola de Música de Cabrera de Mar.

Ha enregistrat per a diverses emissores de ràdio i televisió, dins i fora de Catalunya, i és organista de l’església parroquialde Sant Feliu de Cabrera de Mar des d’on coordina les més de 17 edicions del Curs d’Orgue del Maresme i durant més de 25 anys, el Cicle de Concerts d’Orgue.

contador de visitas

Amb el suport de:


Amb el patrocini de:

 

Segueix-nos a facebook