Carme Albors-Tuyà

Professora de piano

Curriculum:

 

Titulada superior de piano amb el professor Cecilio Tieles i música de cambra amb el professor Guerassim Voronkov en el Conservatori Superior de Música del Liceu ampliant la seva formació al Conservatori de Música de Ginebra (Suïssa) obtenint el diploma de “Capacité Professionelle d´Acompagnemet au piano” en l´especialitat vocal i instrumental. Amplia estudis de perfeccionament de piano amb Edith Fischer, Angel Soler, Salomon Mikosky, entre d’altres, i lied amb Paul Shilhanosky i Dalton Balwin Becada en la classe de piano pel Curs Internacional Música en Compostela (Galicia).

 

Assisteix a cursos de pedagogia instrumental amb els professors Uli Molsen, Violeta Hemsy Gainza,entre d´altres i improvització amb Emilio Molina.

 

Ha actuat com a solista, com a pianista acompanyant, formacions de cambra a diferents poblacions de Catalunya i a la resta de l’estat, França i Suïssa i des de l’any 2008 ofereix recitals de piano a quatre mans.

 

Ha estat pianista repertorista en el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears, actualment és professora de piano i repertorista del Conservatori de Música de Terrassa, professora de piano a l´Escola municipal de música de Cabrera de Mar.

contador de visitas

Amb el suport de:


Amb el patrocini de:

 

Segueix-nos a facebook