Aitor Franch

Professor de Saxòfon i conjunt instrumental

Currículum:


L'any 2010 obté el títol de grau professional en especialitat de saxo clàssic, cursa quatre cursos de grau professional en l'especialitat de percussió clàssica i dos cursos de bateria moderna a l'acadèmia Unió Musical Jaume Balmes.


L’any 2012 accedeix a l’ESMUC en l’especialitat de saxo jazz i música moderna on cursa actualment el tercer curs. Realitza també classes a l'ESMUC de piano Jazz i Música Moderna.


Des de l’any 2015 és membre de la banda Unió Musical Jaume Balmes i de la xaranga Lo Perkal i Per Devant i Per Detràs. Va forma part de la BSDT (Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona) i de la JOSDT (Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona).


Es membre del grup Mouth Beat (música funk i soul) i de la BirBand (big band terres de l’Ebre), membre fundador del grup Cabiscol Jazz Quartet participant en el Festival de Jazz Internacional de Reus, el Festival Internacional de Dixiland de Tarragona i el Festival de jazz del Vendrell.


Des de l'any 2014 es membre del grup The Risas.

Ha participat en concerts: de la Big Band de Jon Robles a la Jazz Cava de Terrassa, en el grup Clau de Funk al Festival Internacional de Jazz de Vilafranca del Penedès

Convidat a la gira d'Obrint Pass en acústic actuant a l'Auditori de Barcelona i al Teatre Principal de València.


Ha estat professor de saxo a l’escola de música Associació Musical Camarles, professor de flauta, clarinet i saxo a l’escola Gymel de Sant Cugat i a l’escola Europa de Sant Cugat.

Actualment es professor de saxo a l’escola de Montcada des i des de l’any 2011 es professor de saxo i combo a l’Escola de Música de Cabrera de Mar. 

contador de visitas

Amb el suport de:


Amb el patrocini de:

 

Segueix-nos a facebook